Intervjun | The New Era Magazine

Tidigare i år gjorde jag en intervju och inspiration för The New Era Magazine . En stor ära!

TNE är en tidskrift av beundransvärda Hanna Nova Beatrice som tidigare var chefsredaktör för Residence Magazine under många år.
Visionen för The New Era är att på hög nivå inspirera med skandinavisk arkitektur, interiör, design och konst på ett väldigt vackert och nytt sätt. Vår värld står som välkänt inför flera utmaningar och jag upplever att The New Era’s fokus på hållbart genuina material ger den mest ärliga inspirationen till hur vi inreder och skapar för en miljömedveten framtid.

I Intervjun med mig kan ni läsa om min stora passion i att skapa stämningsfulla hållbara miljöer för välbefinnande, kreativitet och lugn. Det kommer från mitt eget behov av utrymme för återhämtning efter perioder av utmattningssyndrom, men också från min syn på det ”ohälsosamma tempo” med dess följdeffekter, som genomsyrar hela samhället i dag. Mitt driv i att skapa rum för själ, hjärta och hjärna ville jag visualisera i bilder från min Studio som speglar det väldigt mycket.

Sedan intervjun publicerades har jag blivit antagen till en utbildning som startar i höst. Genom den hoppas jag på personlig utveckling för att sedan genom de egna upplevelserna även stärka mina professionella kunskaper inom design för välbefinnande . Ni anar inte så mycket jag ser fram emot detta!