The Ode To - Art for the conscious


I betalt samarbete med The Ode To


Denna otroligt inspirerande butiken på webben som bara erbjuder unika konstföremål i de mest tilltalande material, former, nyanser som dessutom är skapade främst av kvinnor. Det är The Ode To jag pratar om.

Kvinnorna bakom konceptet heter Helena Carlberg och Anna Lukins och de öppnade upp sin digitala shop våren 2018, som nu redan gjort sig ett namn för de mest medvetna.

1 The Ode To_LU.jpg

Jag fick äran av The Ode To att tolka en av mina favoriter i styling och bild. Vasen Mould II av Lillian Tørlen blev mitt självklara val för bilden.

Älskar den följsamma och lekfulla formen som på ett härligt sätt ger en twist till en i övrigt stilren inredning. Den väcker verkligen en diskret uppmärksamhet och det beundrar jag konstnären för att så fint har lyckats med.

Ett annat personligt val är Knot av Tufva Design som ni ser nedan. En snyggare knorr till inredningen tänker jag att man nog får leta efter.

The_Ode_To_Tufva_Design_Knot_Large_Green_1024x1024.jpg
Foto 1: Daniella Witte | Foto 3: Mikael Lundblad

Foto 1: Daniella Witte | Foto 3: Mikael Lundblad

I morgon ska jag till Stockholm och då ska jag absolut besöka Pop Up butiken LUX. En unik julmarknad som The Ode To tillsammans med designstudion Type O och vintagehandlaren Temporärt håller öppet till den 22:e December, Ons -Fre 11-19 och Lör-Sön 11-16 på Kronobergsgatan 9. Missa inte den!

Är ni nyfikna på fler av mina konstfavoriter hos The Ode To så ska ni kika här där jag samlat alla på en egen sida!

/Daniella


I betalt samarbete med konsthandlaren The Ode To